Skip to main content

COC Amsterdam, COC Kennemerland en COC Noord-Holland Noord organiseren op woensdag 1 maart voor de tweede keer in aanloop op de Provinciale Statenverkiezingen van Noord-Holland een bijeenkomst waarbij het Provinciaal Regenboog Stembusakkoord wordt ondertekend.

Inmiddels hebben zich alle meerdere politieke partijen gemeld om het akkoord te komen onderteken. Uiteraard hopen we dat alle politieke partijen aanwezig zullen zijn!

Ondertekenaars zeggen toe om zich de komende vier jaar in te zetten in voor een diverse en inclusieve provincie zonder discriminatie. Waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht seksuele oriëntatie, geslachtskenmerken, genderidentiteit, genderexpressie, geslacht, huidskleur, handicap, godsdienst, levensovertuiging of welke grond dan ook. De ondertekenende partijen spannen zich in om de komende collegeperiode allerhande maatregelen op het gebied van LHBTI+ emancipatie te realiseren.

De bijeenkomst is in ‘De Pletterij’ in Haarlem en start om 20 uur. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen, dus kom vooral! Toegang is gratis.

Adres is Pletterij: Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem
https://www.pletterij.nl.