Skip to main content

Op 3 juli 2021 vierde het COC Noord-Holland Noord haar 40 jarig jubileum. Dit was een bescheiden feest i.v.m. Corona. En toch was er een feest. Na de toespraken, ontvangen cadeaus en toasten, was het aan COC NHN om cadeaus uit te delen. 

Een aantal aanwezige gasten speelden en spelen nog een belangrijke rol binnen de vereniging. Conny van Iersel-Hoogenraad, Algemeen Bestuurslid, overhandigde hen een exemplaar van het jubileumalbum. Dit album maakte Conny en vulde het met foto’s en andere herinneringen uit deze afgelopen 40 jaar.

De reacties op het jubileumalbum waren zeer enthousiast. Direct daarbij kwam de vraag of anderen het album konden bestellen. 

Nu kun jij ook dit fantastische jubileumalbum over 40 jaar COC Noord-Holland Noord ontvangen. Schrijf in op dit album met Google formulier door hier te klikken. De inschrijvingsperiode loopt t/m 31 augustus 2021. 

Na de sluiting van de inschrijving bestelt COC NHN het aantal albums waarvoor is ingeschreven. De prijs van het album is minimaal EUR 40,00. Deze kan echter lager uitvallen wanneer de fabrikant een korting kan geven per album vanwege het aantal bestelde albums.